Social

Retete colorate, la indemana noastra

Sala
ta „ Curcubeu ":1 ardei rosu, taiat in felii subtiri, 1 ardei verde, 1 ardei galben, 1 ardei portocaliu, 1 ceapa rosie, feliata, 1 ardei iute, fara seminte si feliat, 2 lingurite suc de lamaie, 2 lingurite ulei, 1 lingurita de mac prajit, 1 lingurita zahar, sare si piper dupa gust. Puneti toate ingredientele la un loc si serviti-le ca garnitura la preparatele din peste sau pui. Supa de legume: 1 praz lung, taiat rondele, 2 morcovi, taiati felii, 1 gulie mare, curatata si feliata, 2 catei de usturoi, pasati, 4 cartofi taiati cuburi, 6 tomate mari, taiate cuburi, 1 ceapa mare, 1 lingurita ulei de masline, cateva frunze de menta, sare si piper dupa gust, 175 grame de branza degresata. Uleiul se incinge intr-o tigaie si peste el se adauga ceapa si usturoiul, lasandu-se la foc mic timp de 10 minute. Dupa aceea se adauga legumele, cu exceptia rosiilor. Toate ingredientele se transfera intr-o oala si se acopera cu apa, lasandu-se la fiert in jur de 40 de minute. Dupa aceea se adauga rosiile si frunzele de menta si se mai lasa la fiert inca 20 de minute. Supa se serveste adaugandu-se in ea bucatile de branza degresata. Aboneaza-te la Newsletter-ul de Sanatate Acasa.ro ca sa afli cum iti mentii sanatatea si frumusetea.
  •   2007-10-01
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Cosmina Marinescu: 5 sfaturi financiare pentru o vacanta fara griji

Expertul Acasa.ro, Cosmina Marinescu, consilier financiar

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii