Social

#showroom mobila #showroom lem's #showroom #mobila lem's

Reteaua Lem’s, a deschis doua showroom-uri noi. Afla unde

Lemet, unul dintre cei mai mari producatori de mobila la nivel national, a deschis in aceasta luna doua noi magazine Lem’s in Miercurea Ciuc si Focsani. Cu cele doua magazine Lem’s reteaua isi mareste spatiul de showroom cu peste 3500 de mp. Toate magazinele de mobila ale Lemet opereaza sub brandul LEM’S si sunt amenajate la acelasi standard de calitate in toate judetele tarii.

Investitia necesara pentru deschiderea celor doua magazine Lem’s este de 3 milioane de lei si coincide cu lansarea unei noi colectii de mobilier pentru hol, sub brandul Domino. Colectia cuprinde 20 module de mobila si se adreseaza persoanelor cu venituri medii care nu sunt la prima achizitie de mobilier.

1500 de mp de showroom in Miercurea Ciuc

Magazinul Lem’s din Miercurea Ciuc se intinde pe o suprafata de 1500 de mp si a fost realizat in urma unei investitii de aproximativ 1.35 milioane de lei.

Magazinul Lem’s din Miercurea Ciuc este situat intr-o zona circulata a orasului, langa fabrica de bere, in strada Harghitei.

2100 de mp de showroom in Focsani

Magazinului Lem’s din Focsani este cea mai mare investitie a Lemet din Moldova si se intinde pe o suprafata de 2100 de mp. Lem’s Focsani este a doua cea mai mare suprafata de showroom a retelei de mobile din Romania, dupa magazinul din Bucuresti, de la Vulcan Value Center.

Investitia necesara deschiderii acesti magazin a fost de aproximativ 1.7 milioane de lei.

Cu aceste spatii, reteaua LEM’S detine o suprafata totala de retail, la nivelul intregii tari, de peste 66.000 de mp.

In 2015 Lem’s isi continua strategia de dezvoltare a retelei la nivelul intregii tari, dupa ce anul trecut au fost deschise 4 noi magazine a caror suprafata insumata depaseste 6.000 de mp. Dintre acestia 2.000 mp sunt doar in Bucuresti, capitala insumand acum peste 5.000 de mp de showroom de mobilier Lem’s.

LEM’S: Mobilier in rate fara dobanda

LEM’S ofera clientilor un plan de achizitie in 10 rate fara dobanda prin intermediul CEB (Card Avantaj), Raiffeisen, BCR, Banca Transilvania, BRD, Garanti, Bancpost cat si servicii de finantare a produselor direct in magazine prin UniCredit Consumer Financing IFN.

Despre Lemet

Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine Lem’s pentru desfacerea produselor sale. In prezent reteaua LEM’S are cea mai mare acoperire la nivel national, peste 66.000 mp de retail amenajati in aproape toate judetele tarii. Pe platforma Lemet de la Brebu si in reteaua nationala de magazine Lem’s activeaza peste 1.350 de angajati.

Fabrica Lemet din Brebu a fost infiintata in 1991, in prezent halele de productie si depozitare acopera o suprafata de peste 35.000 mp. Capacitatea actuala anuala de prelucrare a fabriciilor de mobila Lemet este de aproximativ 3.500.000 de panouri tip PAL. Liniile de productie sunt complet automatizate, bazandu-se pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea