Bistroul este situat la subsolul resedintei patronului, Damon Bahrael (51 de ani), care in urma cu 25 de ani s-a gandit sa deschida un local special, cu catering care sa ofere clientilor preparate bio.
De la conceptul initial, Bahrael a ajuns sa dezvolte unul cu totul inedit: a devenit cunoscut ca fiind "omul orchestra", care isi intretine clientii, prepara el insusi meniurile sanatoase, le serveste la masa, spala vasele si cultiva in gradina proprie ingredientele utilizate la gatit.
Asadar, motivul pentru care clientii sunt dispusi sa astepte pana si 5 ani pentru o seara la "Bistroul din subsol" si sa plateasca sume piperate pentru acest serviciu (circa 250 de dolari o masa fara bacsis) consta in atmosfera deosebita a localului si in mancarea bio.
Se zvoneste ca peste 48 de celebritati din lumea intreaga au luat masa in restaurantul exclusivist, inclusiv Barack Obama (in anul 2011), Jerry Seinfeld sau Martha Steward.
Sursa foto: eater.com