Social

#michael jackson #neverland #christian audigier #concert

Resedinta lui Michael, cumparata de designerul francez Cristian Audigier

Neverland , resedinta lui Michael Jackson, va fi cumparata de designerul francez Christian Audigier , care planuieste sa-l transforme intr-un muzeu dedicat megastarului.

Audigier ar urma sa plateasca suma de 100 milioane de dolari pentru proprietatea pe care Michael a abandonat-o dupa ultimul proces in care a fost acuzat de pedofilie, anunta BusinessofCinema.com.

Complexul va fi transformat intr-un muzeu care sa onoreze amintirea cantaretului, asemenea fostei resedinte a lui Elvis Presley, Graceland .

Neverland a fost cumparat de Colony Capital in 2008 pentru suma de 32 milioane de dolari.

Concert aniversar in Las Vegas

"Regele" muzicii pop va fi onorat cu un nou concert, care se va desfasura la Palm hotel and Casino din Las Vegas , pe 29 august, ziua in care Michael ar fi implinit 51 de ani.

La spectacol vor participa artistii care au contracte cu hotelul si mai multi cantareti si trupe celebrei, a declarat Erich Bergen, starul spectacolului "Jersey Boys", pentru Las Vegas Review Journal.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea