Social

#pentawards #Remark Studio #premiu #bere

Remark Studio - premiata cu aur in cadrul galei de la Tokyo - Pentawards Concept 2014

Agentia Remark Studio a fost premiata cu aur in cadrul faimoasei competitii internationale de packaging design – Pentawards 2014, ce si-a desemnat castigatorii in cadrul galei desfasurate la Tokyo.

Dupa un prim concept premiat anul trecut cu bronz in categoria energy drinks, anul acesta agentia a reusit sa castige premiul de aur pentru conceptul “ Volksbier” in cadrul sectiunii bere, cidru si alte bauturi usor alcolizate.

Brigitte Evrard - organizatoarea Pentawards a mentionat: ”The jury has selected Volksbier because of it's idea creativity, innovation and brand emotion within this category”.

“Suntem bucurosi ca la a doua particpare am reusit sa evoluam si conceptul prezentat de noi sa intruneasca punctajul maxim intr-o categorie atat de competitiva precum cea a berii.“, declara reprezentantii Remark Studio.

Competitia Pentawards Concept este destinata tuturor designerilor, agentiilor de design, producatorilor, proprietarilor de brand, care doresc sa primeasca recunoastere si sa-si testeze ideile inovatoare in packaging.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea