Social

#cosmetice #toamna #jericho

Relaxeaza-ti toamna!

A venit toamna si, inevitabil, vremea rece. Asta ne face sa fim putin mai melancolice, mai infrigurate si sa simtim in continuare nevoia de soare si buna dispozitie.

Pentru zilele in care nu aveti chef sa iesiti ci vreti sa ramaneti acasa ca sa va bucurati de binefacerile SPA-ului vostru personal, Jericho va prezinta un ritual pe care il puteti urma pentru un efect paradisiac garantat, in doua reprize.

Pentru o stare totala de bine aveti nevoie de cateva elemente esentiale : apa, anumite produse de la Jericho Cosmetics , muzica voastra preferata in surdina si zero ganduri si griji.

Dimineata o puteti incepe cu o infuzie de energie. Folositi inainte de dus sarea exfolianta energizanta cu piersica si miere (79 lei). Incarcati-va corpul cu energie folosind acest produs care combina mineralele de la Marea Moarta cu uleiul natural de piersica, cunoscut pentru efectele sale energizante. Delicata si revigoranta, sarea exfoliaza primul strat de piele eliminand celulele moarte, ajuta circulatia si intinereste pielea.

Urmatorul pas va fi masajul cu sapunul anticelulita (15 lei) creat special pentru a combate aspectul de coaja de portocala dat de celulita. Sapunul contine minerale din Marea Moarta si granule de alge rosii uscate, cunoscute pentru adanca penetrare si proprietatile emulsifiante. Voi trebuie doar sa masati cu fermitate pe zonele afectate, sapunul va face partea lui .

Incheiati acest dus revigorant cu lotiunea de corp cu lavanda (25 lei) care va da nota finala de catifelare pielii corpului vostru si va va imbata simturile.

Seara veti fi ceva mai obosite si de aceea veti avea nevoie de relaxare. Invaluiti-va intr-un strat subtire de namol negru (29 lei) si bucurati-va de puterea unica de vindecare si relaxare a namolului negru Jericho de la Marea Moarta. Cunoscut ca fiind unul dintre secretele frumoasei Cleopatra, namolul negru curata si revitalizeaza pielea, reduce tensiunea si amelioreaza durerile musculare. Asteptati 15 minute, clatiti temeinic cu apa calda, fara sapun iar apoi cufundati-va in cada in care ati dizolvat in prealabil sare de baie cu lavanda (29 lei) si odihniti-va, pur si simplu. Sarea de baie Jericho contine o compozitie unica de minerale de la Marea Moarta si oligoelemente, cunoscute pentru efectele lor de netezire a pielii. Bucurati-va de puterea Marii Moarte de vindecare, relaxare si improspatare in propria cada de baie!

Ah, era sa uit! Mai aveti nevoie de ceva pentru completarea unei zile fantastice si relaxante: doua maini pricepute care sa va maseze corpul cu uleiul pentru masaj cu vanilie (29 lei) Utilizati in confortul casei voastre acest ulei delicat, linistitor si senzual, pentru a relaxa muschii obositi si epuizati. Avand in componenta ulei de alune, ulei de piersici, parfumuri naturale si vitamina E, uleiul aromatic de masaj va face ca experienta sa fie imbogatita si mai profunda.

Nimic nu se va compara cu o astfel de zi! Singura interdictie este ca veti deveni dependente. Dar cat de minunat este sa fim dependente de o astfel de binefacere!

Cosmeticele Jericho sunt prezente si in Romania, pentru a va pune la dispoziţie unele dintre cele mai evoluate produse de ingrijire si tratament al corpului: cosmeticele de la Marea Moarta.

Formula unica a sarurilor si mineralelor de la Marea Moarta in combinatie cu uleiuri si extracte naturale a dat nastere liniilor de cosmetice pentru ingrijire a pielii si parului, precum si produselor SPA. Specialistii Jericho au perfectat mineralele si extractele de plante existente in adancurile si in jurul Marii Moarte, folosind cea mai avansata tehnologie pentru efecte terapeutice depline. Cosmeticele nu contin parabeni, sunt testate dermatologic si sunt 100% naturale.

Corporatii precum Hilton International si Wella Cosmetics folosesc produsele Jericho.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea