Social

Recolta-record de canabis britanic

Numa
rul fermelor de canabis a crescut vertiginos in ultimii doi ani in Marea Britanie , arata un sondaj comandat de Charity DrugScope. Potrivit statisticilor, numai in zona Londrei au fost descoperite, in ultimii doi ani, 1.500 de ferme la care erau infloritoare culturile de canabis, fata de 500 cite existau in 2002. La aceste ferme de linga Londra se cultiva 60% din cantitatea totala de canabis consumata in Marea Britanie. Majoritatea fermelor specializate in canabis sint conduse de bande vietnameze, spun rapoartele politiei. Zonele preferate de vietnamezi sint Londra, Birmingham, Yorkshire, estul Angliei si sudul Tarii Galilor. Potrivit studiului, terenurile preferate sint cele din zone rezidentiale , nelocuite multa vreme, si care sint pur si simplu luate in folosinta, evident abuziv, de cultivatorii de canabis.
  •   2007-03-14
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: Efectele dependentei dintre cumparatori si vanzatori

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.