Social

#strategie #selectioner #echipa nationala #frf #razvan lucescu

Razvan Lucescu pune la cale nationala la telefon

Ravan Lucescu, noul selectioner a inceput deja sa-si discute ideile pentru viitorul echipei, la telefon cu jucatorii nationalei.

Fostul antrenorul FC Brasov , Razvan Lucescu , nu a fost sunat de catre jucatori pentru a fi felicitat dupa numirea in functia de selectioner al echipei nationale, slujba ravnita si de Gheorghe Hagi .

"Este foarte bine ca nu au facut asta. Este normal ca eu sa ii sun si nu invers, dupa numirea mea in functie. Nu ma deranjeaza in nici un fel si consider ca jucatorii au procedat foarte bine asteptand ei telefonul meu", a declarat Razvan Lucescu, citat de Cotidianul.

Noul selectioner a inceput deja contactele cu jucatori pe care i-ar vrea la nationala, inainte de a incepe discutiile oficiale cu ei.

"Este adevarat ca l-am sunat pe Radoi, dupa accidentare , dar nu l-am sunat doar pe el, ci am sunat mai multi jucatori care evolueaza in strainatate. In functie de cum imi permite timpul, vorbesc cu fiecare, pentru ca este normal sa imi pese, sa ii sun si sa stabilesc un contact, macar verbal, pana ajungem sa discutam fata in fata", a adaugat Lucescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea