Social

Razbunarea

Mircea Rednic ii va pregati pe dinamovisti pentru derby-ul cu Steaua, fiind motivat de „afacerea bricheta ".

Este deja o certitudine ca Mircea Rednic va fi, din nou, antrenor al lui Dinamo din vara. Rednic a spus oficial ca pana atunci va fi in vacanta si a declinat invitatiile oficialilor clubului sa revina pe banca mai devreme. Neoficial, "Puriul" antreneaza. El a pregatit tactica pentru meciul cu Rapid, tot el se va ocupa de derby-ul cu Steaua.

Intalnirea programata duminica seara in Soseaua Stefan cel Mare, Dinamo – Steaua, este decisiva pentru stabilirea campioanei. Dinamo are sansa sa trimita titlul la Cluj daca va invinge eterna rivala. Iar pentru asta, din umbra, se ocupa Mircea Rednic.

Tehnicianul a inceput mai intai prin a pregati meciul cu Rapid din Giulesti, dar miza cea mare o reprezinta eternul derby. Meciul pierdut de Rapid contra Stelei la masa verde nu poate fi uitat de catre "Puriu", care a promis atunci ca se va razbuna. Rednic i-a comunicat deja lui Talnar programul echipei din saptamana aceasta, urmand ca detaliile tactice sa le stabileasca tot el, zilele viitoare.

Andone : "Steaua este campioana"

Egalul CFR-ului de la Mioveni a redus simtitor sansele clujenilor la titlul. "Oboseala si-a spus cuvantul. Desi am controlat jocul, ne-a lipsit prospetimea. Suntem la doua puncte de Steaua sitrebuie sa fim realisti, Steaua va iesi campioana. Pentru noi ramane Cupa", a spus Ioan Andone, antrenorul ardelenilor. El a completat ca totusi spera ca fostii lui elevi sa invinga Steaua.

Cristi Borcea este in asentimentul lui Andone si a promis ca Dinamo va impiedica Steaua sa castige titlul.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea