Social

#demisie Sorin Grindeanu #guvernul grindeanu #Sorin Grindeanu #liviu dragnea

Razboiul Grindeanu-Dragnea continua: “Sa nu va fie frica sa fiti de partea buna!”

Sorin Grindeanu a postat astazi pe Facebook un mesaj catre membrii PSD in care le spune ca nu trebuie sa le fie “frica sa fie de partea buna”, multumindu-le lor, dar si romanilor care i-au trimis mesaje, pentru sustinerea aratata.

“Le multumesc primarilor si membrilor PSD care m-au sustinut, dar si romanilor din afara politicii, care mi-au trimis mesaje pe Facebook. Forta Partidului Social Democrat a stat si sta in sutele de mii de membri care ne-au dus spre victorie. Tuturor membrilor acestui partid, le spun: sa nu va fie frica sa fiti de partea buna! Romania are nevoie de stabilitate si de responsabilitate in actul de guvernare!”, a scris Grindeanu, pe Facebook.


Dupa ce alianta PSD-ALDE i-a retras spriijnul politic, premierul Sorin Grindeanu a declarat, miercuri seara, ca nu isi da demisia si ca i s-a propus sefia mai multor institutii ale statului, doar ca sa isi dea demisia.

De asemenea, a precizat ca va ramane in PSD.

“L-am auzit pe Dragnea spunand ca nu era sigur ca acest CEx se va termina cu retragerea sprijinului politic. N-as vrea sa spun ca lucrurile nu stau asa, dar va spun cum stau: in aceasta perioada, inclusiv in aceasta seara, mi s-a propus sefia mai multor institutii ale statului ca sa-mi dau demisia. Mi s-a propus chiar un post de ministru sau vicepremier in viitorul guvern.

Nu-mi dau demisia. Trebuie sa ma comport responsabil. E guvernul Romaniei, nu e guvernul CEx-ului.

imi voi da demisia cand Iohannis, dupa consultari cu partidele, va numi un premier de la PSD.

Nu ma agat de scaun.

Sper ca aceasta criza sa se incheie cat mai curand.”

Joi dimineata, toti ministrii Guvernului Grindeanu si-au depus si inregistrat demisiile la Secretariatul General al Guvernului (SGG), anunta News.ro citand surse politice.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, joi dimineata, ca, din ce stie, demisiile ministrilor PSD si ALDE au fost deja depuse la Secretariatul General al Guvernului, insa nu toti membrii Cabinetului au facut acest gest, asa cum afirma, miercuri, presedintele PSD, Liviu Dragnea.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si-a anuntat demisia pe Facebook, joi dimineata. „Exprimand deplina solidaritate cu membrii Guvernului, am depus demisia mea din demnitatea de Ministru al Justitiei!, a anuntat Tudorel Toader.

Sursa foto: aktual24.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea