Social

#raniti tratati romania #conflict fasia gaza

Ranitii din conflictul israeliano-palestinian ar putea fi tratati in Romania

Ambasadorulul palestinian la Bucuresti, Ahmed Majdalani, a cerut ajutor umanitar si medical autoritatilor romane, sugerand si posibilitatea ca Romania sa gazduiasca si sa trateze o parte din ranitii din Fasia Gaza.

In cursul unei audiente avute luni la Ministerul roman de Externe, Ahmed Majdalani, ambasadorul palestinian la Bucuresti, a facut un apel umanitar catre autoritatile romane.

"Romania poate sa joace rolul de a presa Israelul sa opreasca atacurile, dar poate avea si un rol umanitar, de a trimite ajutoare umanitare si medicale poporului palestinian. Asta am cerut de la domnul ministru de externe : interventia Romaniei si posibilitatea de a primi un numar de raniti pentru tratament", a declarat Majdalani la Realitatea FM .

Purtatorul de cuvant al MAE, Cosmin Boiangiu, a confirmat pentru NewsIn ca oficialul palestinian a facut acest apel catre ministrul Diaconescu si a subliniat ca, intelegand problemele curente cu care se confrunta populatia din Fasia Gaza, autoritatile romane si-au aratat disponibilitatea, in functie de posibilitati, "sa identifice anumite formule de acordare de asistenta umanitara". 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea