Social

#radu nastase #cocaina procurata #tiriac jr

Radu Nastase sustine ca-i procura cocaina lui Tiriac Jr.

Curtea de Apel Bucuresti l-a audiat, luni, pe Radu Eugen Nastase, martor in dosarul " Cocaina pentru VIP-uri ".

La acelasi proces, magistratii au renuntat la audierea altor doi martori, Razvan Bunea si Monica Robu, informeaza NewsIn.

Martorul Radu Eugen Nastase a declarat, in fata instantei, ca nu a avut nicio legatura directa cu Ion Alenxandru Tiriac, insa le vindea cocaina lui Robert Mircea Sandu si Ralucai Sandu, droguri ce ajungeau la Alexandru Tiriac. Eugen Nastase a adaugat ca a fost de trei ori la doua dintre locuintele lui Alexandru Tiriac, cand Robert Mircea Sandru ii ducea drogurile lui Tiriac jr .

"Robert Mircea Sandu a aruncat peste gard, in curtea lui Ion Alexandru Tiriac, un pachet de tigari in care se aflau droguri cumparate de la mine, in jur de 4-6 grame de cocaina. Stiam ca in locuinta din Pipera locuieste Tiriac jr, stiam de la Robert Mircea Sandu, si tot el mi-a zis ca drogurile erau destinate lui. Dupa aproximativ 10 minute, Tiriac l-a sunat pe Robert si i-a zis sa aduca alte droguri, pentru ca pe cele aruncate peste gard le- a mancat cainele", a sustinut in fata instantei martorul. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea