Social

#radoi #operatii #antrenament

Radoi s-a saturat de operatii

Capitanul Stelei, Mirel Radoi , a declarat luni ca nu mai vrea sa faca alte operatii in cariera sa de jucator, pentru ca a inceput cu leziunile "de jos" si a ajuns pana la cap, "iar mai sus de atat" nu se poate accidenta, informeaza TVR, citata de NewsIn.

"M-am saturat de atatea operatii si nu mai vreau altele. Sper ca aceasta sa fie ultima. Am inceput cu operatiile de jos si acum am ajuns la cap, iar mai sus de atat nu pot sa ma accidentez. Am revazut impactul cu Rat, chiar in aceea seara, si nu mi-a placut.
Publicitate
 
Atunci, pe moment, a trosnit, a pocnit, dar nu vreau sa ma mai gandesc. Am vorbit si cu Rat, dar nu sunt suparat pe el, pentru ca nu am de ce. Oricui i se putea intampla asa ceva", a declarat Mirel Radoi, care a adaugat ca ii va trebui ceva timp sa se obisnuiasca sa poarte masca de protectie: "E incomod sa fac antrenamente cu masca pe fata, dar nu am ce face. Am facut prima sedinta de pregatire de dupa accidentare si, sincer sa fiu, am avut putine emotii".

Mirel Radoi a efectuat luni primul antrenament alaturi de colegii sai, dupa accidentarea pe care a suferit-o in timpul partidei Italia-Romania, de la EURO 2008 , iar fotbalistul a purtat o masca speciala de protectie.

Radoi s-a accidentat in meciul cu Italia, din Grupa C, de la EURO 2008, scor 1-1, atunci cand a suferit o fractura de pomete si piramida nazala, din cauza unei ciocniri cu Razvan Rat , leziune in urma careia a fost nevoit sa se opereze la Spitalul Universitar din Zurich

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea