Social

Putin ţine discursul anual despre starea naţiunii

Pre
edintele rus, Vladimir Putin susţine astăzi la Kremlin discursul anual privind starea naţiunii. Cum cel de-al doilea mandat al lui Putin se apropie de final, analiştii aşteaptă cu interes subiectul legat de succesiunea la conducerea Rusiei. Potrivit analiştilor, liderul de la Kremlin va aborda priorităţile pentru ultimul său an ca preşedinte al Rusie. Putin a anunţat deja că nu are de gand să impună modificarea Constituţiei pentru a obţine încă un mandat în fruntea statului. El a precizat că îşi va menţine însă influenţa asupra politicului după ce va părăsi fololiul de la Kremlin. Şi analiştii politici sunt de părere că Vladimir Putin, care se bucură de o popularitate puternică, va avea un cuvant foarte greu de spus în alegerea succesorului său şi în stabilirea agendei acestuia. Pe de altă parte, caţiva experţi au sugerat că Putin s-ar putea concentra în ultimele sale luni la Kremlin pe eforturile de a folosi veniturile din industria de petrol rusă în atingerea unui nivel mai bun de trai pentru ruşii obişnuiţi.
  •   2007-04-26
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Cosmina Marinescu: Rolul tatalului in stabilirea bugetului familiei

Expertul Acasa.ro, Cosmina Marinescu, consilier financiar

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce se intampla cu salariatii part-time de luna aceasta. Tot ce trebuie sa stii

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.