Social

#telefon mobil #internet #abonament

Puteti renunta la abonamentele de telefonie mobila si internet oricand! Dispar promotiile

Titularii abonamentelor de telefonie mobila sau internet vor putea renunta la ele daca sunt nemultumiti, deoarece furnizorii de servicii nu vor mai putea impune contracte pe ani de zile.

Legea votata miercuri in Camera Deputatilor reglementeaza clauzele impuse de furnizori consumatorilor. Astfel, daca esti nemultumit de serviciile prestate, vei putea rezilia oricand contractul.

Prevederile vor intra in vigoare dupa promulgarea de catre presedintele Traian Basescu si publicarea in monitorul oficial.

Reprezentantii Asociatiei Operatorilor Mobili din Romania sustin insa ca noua lege nu este in avantajul clientilor, deoarece ar putea anula ofertele de telefoane ieftine sau gratuite, potrivit Ziare.com.

"Desi in aparenta proiectul este prezentat a conferi consumatorilor unele avantaje, in realitate este posibil ca aceasta masura sa afecteze in mod negativ interesele utilizatorilor finali", se arata intr-un comunicat emis de AOMR.

Preturile telefoanelor mobile ar putea creste dupa adoptarea legii. Daca pana acum telefoanele la oferta erau vandute foarte ieftin sau chiar gratis, operatorii de telefonie mobila vor renunta la aceste facilitati deoarece risca sa iasa in pierdere daca clientul reziliaza contractul dupa doar cateva luni.

 

Citeste si

Cum sa-ti gasesti telefonul pierdut

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea