Social

# vremea in weekend #vremea in tara #ploi #vremea #precipitatii #conditii meteo #vremea in bucuresti

Putem uita de soare! Ploi, vijelii si grindina pana luni

Dupa trei zile insorite, ploile isi fac din nou simtita prezenta. Acestea vor continua pana luni, in aproape toata tara si vor fi insotite de vijelii si grindina.

Astazi, valorile termice vor fi normale pentru aceasta perioada a anului. Temperaturile maxime vor urca pana la 24-32 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult noros si se vor inregistra averse insotite de descarcari electrice in special in sudul si estul tarii, si izolat in restul teritoriului. Vantul va sufla slab, pana la moderat, cu unele intensificari pe alocuri.

In Capitala, temperaturile maxime se vor incadra in jurul valorii de 28 de grade Celsius. Cerul va fi variabil si sunt asteptate ploi trecatoare insotite de vijelii in a doua parte a zilei si spre seara.

Vineri vremea se incalzeste usor in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile maxime vor urca pana la 33 de grade Celsius in sudul tarii. Cele mai scazute valori se vor inregistra pe litoral si in zonele montane, unde maximele vor fi de aproximativ 26 de grade Celsius. Cerul va fi insa variabil si sunt asteptate ploi insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in special in zonele montane si pe alocuri in restul regiunilor. Izolat sunt asteptate caderi de grindina.

In Bucuresti vremea va fi calduroasa. Temperaturile minime se vor incadra intre 15 si 17 grade Celsius, in timp ce maximele vor urca pana la 32 de grade Celsius. Probabilitatea pentru averse si descarcari electrice va fi relativ ridicata, in special dupa-amiaza.

Sambata vremea se va inrautati. Va ploua pe arii extinse, iar aversele vor fi insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat va cadea grindina si local se vor acumula cantitati mari de apa. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 si 33 de grade Celsius.

In Bucuresti vremea va deveni instabila, in special in cea de-a doua parte a zilei, cand creste probabilitatea de averse. Acestea vor fi insotite de descarcari electrice si vijelii si vor dura pana luni, inclusiv.

Sursa foto: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea