Social

#pariuri sportive #steaua #pariuri

Pustii Stelei au clauze de 100 milioane de euro. Iata care sunt cele 6 tinere sperante ale ros-albastrilor

Steaua a facut foarte multe transferuri in aceasta vara, dar si-a asigurat in lot si tineri pe care se pun toate sperantele viitorului echipei. Dupa modelul celor de la Viitorul, Becali a reusit sa aduca la echipa 6 jucatori foarte tineri care deja incep sa prinda meciuri importante in primul 11 al echipei. Se pare ca politica Stelei se schimba si se pune mai mult acccent pe tineret. Acest lucru se poate datora si conditiei Ligii 1 de a avea minim 1 jucator sub 21 de ani in primul 11.

Man si Benzar deja au inceput sa confirme in lotul Stelei. Man a prins toate meciurile de la inceputul sezonului in Liga 1 in timp ce Benzar a fost introdus de curand in primul 11 odata cu noile experimente ale antrenorului, acesta incercand sa faca 2 echipe care sa reziste pe toate fronturile (campionat, liga, cupa). Sperantele viitorului fotbalului romanesc sunt acum in lotul Stelei si toata lumea asteapta ca acestia sa "explodeze" si sa ajunga la aceleasi realizari ca si marile legende ale fotbalului romanesc. Iata despre cine este vorba:

Denis Man

Tanarul atacant de doar 18 ani a reusit sa se integreze in lotul echipei dupa ce in primul sezon a fost mai mult rezerva. Man a fost transferat de la UTA si este un jucator promitator pentru ros-albastri dar si pentru nationala Romaniei. Pana in prezent Man a reusit sa bifeze si doua prezente la nationala U19, acolo unde a marcat un gol. Inainte de a ajunge la Steaua, Man a inscris pentru UTA 15 goluri in doar 32 de meciuri. Gigi Becali a platit suma de 250.000 de euro pentru transferul fotbalistului. In acest sezon Man are 8 meciuri si 2 goluri marcate, iar viitorul suna bine daca continua sa se mentina la fel de constant in evolutii.

Daniel Benzar

Fratele bine cunoscutului Romario Benzar, actualmente si el jucator al Stelei, a reusit sa se remarce in putinele minute pe care le-a avut la dispozitie in acest sezon. La fel si el este o tanara speranta pe care Steaua vrea sa o transforme intr-o mare vedeta in cel mai scurt timp. La doar 19 ani, Benzar vrea sa calce pe urmele fratelui sau si sa devina un jucator de baza la Steaua. De curand si Romario a fost transferat, iar cei doi vor putea juca impreuna pentru a face cea mai buna echipa. In acest sezon Benzar a prins deja 3 meciuri in tricoul ros-albastrilor, facand o impresie buna printr-un joc bun si tehnica impresionanta.

Robert Grecu

Tanarul fotbalist Robert Grecu a reusit deja sa impresioneze la SCM Pitesti acolo unde a colaborat cu Nicolae Dica. Antrenorul Stelei a vrut neaparat sa il aiba in lot si pe Grecu, dupa ce aceasta a avut un sezon foarte bun cu formatia pitesteana. In noul sezon Grecu a debutat cu Chiajna, facand un meci bun si primind doar laude din partea conducerii steliste. Pana in prezent Grecu s-a remarcat si la nationalele de juniori, acolo unde a prins 6 meciuri la U17 si 1 meci la U18.

Dragos Nedelcu

Proaspatul jucator al Stelei, Dragos Nedelcu, este unul din cei mai promitatori romani. Pentru el Becali a pus o clauza de 50 de milioane de euro. Nedelcu este produsul Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi. A jucat in prima echipa a Viitorului reusind sezonul trecut sa castige campionatul. In tricoul Viitorului a bifat 77 de meciuri si a marcat de 3 ori. Este un jucator de baza si la nationalele de juniori acolo unde a bifat meciuri la toate categoriile de varsta. La doar 19 ani a debutat in tricoul nationalei mari intr-un meci amical cu Rusia.

Andrei Vlad

Steaua a avut multe perioade in care portarii au reprezentat o mare problema. Andrei Vlad este unul din cei mai promitatori tineri portari din Romania, Steaua punandu-i o clauza de reziliere imensa pentru un jucator de doar 18 ani. Noul Donnarumma al Romaniei a prins deja meciuri in nationala U17 si U19. Steaua l-a transferat de la Craiova pentru 400.000 de euro si i-a pus o clauza de 30 de milioane de euro.

Paul Szecui

Nascut la Baia Mare, Paul Szecui este inca un jucator promitator care a reusit sa ajunga la Steaua recent. La doar 17 ani a impresionat la Scoala de Fotbal Danut Coman dupa care a debutat in Liga 3 cu SCM Pitesti. Este un jucator talentat pe care il vom vedea in curand si la Steaua in primul 11 alaturi de celelalte tinere sperante din lotul ros-albastrilor.

Steaua incearca sa faca 2 echipe competitive pentru a juca in toate competitiile la 3 zile. Sunt multe meciuri iar cel mai important este cel de saptamana viitoare cu Sporting Lisabona. Cei de la Pariuri.com ne vor oferi mai multe informatii zilele viitoare despre ambele formatii si sansele Stelei in primul meci din Playoff-ul Ligii Campionilor.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea