Social

#proteste #psd #1 mai

PSD renunta la mici si bere de 1 Mai si organizeaza proteste

PSD va renunta de 1 Mai la organizarea de evenimente festiviste si serbari campenesti in favoarea protestelor alaturi de sindicate.

"PSD va marca ziua de 1 Mai prin proteste sociale in fiecare organizatie judeteana. Scopul este de a demonstra prin forta organizatiilor PSD si de a sublinia legatura directa a mesajului PSD cu semnificatia zilei de 1 Mai.

In contextul protestelor sociale si al accentuarii problemelor economice PSD are obligatia de a arata ca trateaza cu deosebita importanta in aceasta zi. E un prim pas spre afirmarea fiecarei organizatii, la nivel local, in perspectiva viitoarelor batalii politice", potrivit unui document intern al partidului obtinut de NewsIn, care este luat in discutia CEx de miercuri.

De asemenea, in text se afirma ca "principalul partener al PSD in aceastra zi va fi miscarea sindicala". "Impreuna cu sindicatele, ziua de 1 Mai va fi marcata prin mitinguri si mesaje politice. Elementul central al zilei este legat de semnificatia initiala a sarbatorii, respectiv marcarea castigarii dreptului la munca (ziua de munca de 8 ore). Aceasta inseamna renuntarea la atitudinea festivista in favoarea celei grave alaturi de concentrarea resurselor umane si materiale ale partidului catre organizarea de astfel de evenimente", mai mentioneaza documentul.

 ( citeste continuarea pe Ziare.com )

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea