Social

#icebucketchallenge #asl #apa ice bucket #provocare ice bucket

Provocarea galetii cu gheata a lasat fara apa locuitorii unei insule

O insula din largul Scotiei a ramas fara apa din cauza campaniei Ice Bucket Challenge. Alimentarea cu apa s-a oprit automat, zilele trecute, dupa ce numerosi locuitori au dat curs provocarii, relateaza Daily Mail.

Duminica seara, cererea de apa a crescut extrem de mult pe insula Colonsay, care are 135 de locuitori, in momentul in care frenezia Ice Bucket a cuprins arhipelagul Inner Hebridean, din care face parte insula. Alimentarea cu apa se opreste automat din cauza implementarii unui sistem care previne risipa acestei resurse pe insula.

"Provocarea s-a raspandit pe insula ca focul. A atins punctul culminant duminica seara", a declarat un locuitor in varsta de 60 de ani, citat de publicatia britanica.

Un purtator de cuvant al Scottish Water a declarat ca apa a fost oprita la sfarsitul saptamanii, dar a adaugat ca locuitorii se pot folosi de rezervele stocate pe insula, scrie Mediafax.

Ice Bucket Challenge presupune turnarea unei galeti cu gheata in cap inainte ca participantul sa nominalizeze o alta persoana care sa dea curs provocarii. In acest fel, oamenii participa la o campanie pentru a sprijini Asociata pentru boli neuromotorii.

Foto: deccanchronicle.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea