Social

#guvernul grindeanu # legea gratierii # legea amnistiei #dragnea #protest

Protest de amploare, azi, in Capitala!

Romanii ies azi iar in strada. Guvernul Grindeanu a reusit sa scoata romanii in strada dupa doar cateva zile de mandat, de data aceasta nemultumirea generala fiind modificarea legislativa cu privire la amnistie si gratiere. 

Un nou protest impotriva amnistiei si gratierii este anuntat pe Facebook pentru duminica la ora 17:00 in Piata Universitatii din Bucuresti. Proteste sunt anuntate duminica in mai multe orase din tara: Cluj, Brasov, Iasi, Constanta, Pitesti, Piatra Neamt, Baia Mare, Suceava si Satu Mare. 3 proteste sunt anuntate si in afara tarii: in fata Ambasadei Romaniei la Paris, in fata Ambasadei din Copenhaga si in Piata Publica din Haugesund (Norvegia). 

"Pastram ca revendicare demisia ministrului Justitiei si a sefilor partidelor guvernamentale PSD si ALDE", spun organizatorii protestului, care sustin ca ar mai trebui ceruta demisia ministrului Sanatatii, pentru anularea reformelor din domeniul pe care il administreaza, precum si demisia presedintelui CNA, pentru "lipsa de reactie la manipulari care devin din ce in ce mai agresive si pentru subordonarea politica". "Nu-l uitam pe Ciorbea", spun organizatorii, potrivit hotnews.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea