Social

#comisia europeana #vasilepuscas #finantare afaceri

Propunerile de modificare a legislatiei achizitiilor publice, finalizate

Seful Departamentul pentru Afaceri Europene , Vasile Puscas , a declarat, luni, ca a finalizat modificarile la legislatia nationala privind achizitiile publice si ca in aceasta dupa-amiaza documentul va fi transmis Comisiei Europene.

Modificarile vizeaza in principal reducerea perioadei de evaluare a proiectelor elaborate de Romania, si pentru care solicita finantare europeana , de la peste 80 de zile la aproximativ 30 de zile.

Seful statului a spus, pe 12 ianuarie, la Bruxelles, ca unul din principalele subiecte abordate in cadrul intalnirii cu presedintele CE, Jose Manuel Barroso , a fost utilizarea fondurilor europene, Traian Basescu solicitand ca in legislatia romaneasca sa existe un corespondent menit sa permita scurtarea timpului de implementare a proiectelor.

Seful DAE a mai declarat la o dezbatere SAR privind absenteismul la vot, ca Guvernul va initia o comunicare cu celelalte institutii publice avand ca tema alegerile pentru PE, iar presedintele Camerei Deputatilor a invocat necesitatea unei campanii de informare a populatiei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea