Social

#dezvoltare personala #ateliere # ateliere dezvoltare personala

Propuneri de ateliere de dezvoltare personala pentru aceasta luna

Toamna e un anotimp fructuos din toate punctele de vedere. Inclusiv cel al dezvoltarii personale intrucat suntem deschisi catre noi informatii si posibilitati de socializare pe baza unor interese si pasiuni comune.

Spring Events organizeaza ateliere de dezvoltare personala, axate pe comunicare si creativitate , pentru imbunatirea abilitatilor de interactiune sociala si cele practice.

In aceasta luna ei vin cu propuneri de teme pragmatice, inedite si relaxante in acelasi timp.

Iata cateva dintre ele:

Limbajul trupului, emotii si sentimelte - un workshop de comunicare care propune sa invatam cum sa decodificam limbajul corpului al celor din jurul nostru cat si al nostru personal in ceea ce priveste emotiile, sentimentele si chiar trasaturile de caracter. Un atelier ce trateaza o tema permanent in voga intrucat vrem sa stim cat mai multe despre adevarurile nerostite. Stim ca 93% din limbajul nostru este nonverbal insa inca insuficient cunoscut de marea majoritate dintre noi, asa ca avem un motiv in plus sa mai aflam lucruri noi si foarte utile. Va avea loc pe 14 octombrie.

O alta propunere interesanta este atelierul Valorizarea defectelor – 21 octombrie: Un subiect inedit si intrigant:) privit dintr-o perspectiva foarte pragmatica, atat in sensul valorizarii directe a defectelor noastre cat si a mesajelor pe care acestea ni le ofera. In momentul in care ne asimilam defectele ca facand parte din personalitatea noastra si le decodificam corect, avem multe indicii despre noi posibilitati de dezvoltare personala. In esenta defectele sunt calitati in exces, asa ca utilizandu-le in favoarea noastra , avem noi resurse de reusita din multe perspective.

Un alt workshop de interes ca si constientizare personala va avea loc pe 28 octombrie si este bazat pe o tema permanent de actualitate: echilibrul dintre atractivitate si autenticitate. Chiar asa se si numeste atelierul: atractivitate si autenticitate. Cu totii avem nevoi interioare si presiuni exterioare de a fi atractivi insa e bine sa le balansam cu felul nostru propriu de a fi, cu interiorul nostru. Si nu e de cele mai multe ori simplu. Asadar, o tema de introspectie ce va fi abordata atat interactiv cat si prin jocuri si aplicatii, pentru o intelegere cat mai profunda si o atmosfera vesela, destinsa.)

Asadar, daca vreti sa faceti ceva nou si sa intalniti persoane cu pasiuni si interese similar, aceaste workshop-uri sunt mai mult decat binevenite. Reprezinta o sansa de a afla noi informatii cat si de a petrece un timp de calitate si relaxant in compania unor oameni deschisi si dornici sa se dezvolte cat mai mult.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea