Social

#credit #automobil #autoturism #prima masina #credit prima masina

Programul "Prima masina" incepe de la 1 noiembrie. Vezi cui ii este destinat!

Ministrul Economiei, Constantin Nita, a anuntat demararea programului "Prima Masina" incepand cu data de 1 noiembrie. Programul consta in garantarea creditelor de imprumut pentru achizitionarea primului autoturism si ii vizeaza cu prioritate pe tinerii cu varste intre 18 si 35 de ani.

Cu toate acestea, seful Executivului, Victor Ponta, a anuntat ca programul "Prima masina" nu se va limita doar la aceasta categorie de varsta, dar a mentionat ca tinerii vor avea prioritate. Valoarea creditului acordat de stat permite achizitionarea autoturismelor noi cu valoare de pana la 11.000 de euro, perioada de creditare fiind de 7 ani, cu o dobanda de 7%.

Aplicantii vor trebui sa dovedeasca ca nu au mai avut masini inmatriculate pe numele lor si, de asemenea, vor trebui sa achite un avans de minim 5% din valoarea autoturismului. Nivelul ratei ar putea ajunge la 164 de euro/luna, doritorii unui credit "Prima masina" trebuind sa aiba un salariu de 2.000 lei/luna.

Sursa foto: comparethebox.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea