Social

#prima casa 2016 #programul prima casa #prima casa

Programul "Prima Casa" continua si in 2016!

Desi cu putin timp in urma fostii guvernanti au anuntat ca programul "Prima Casa" va fi sistat, noul Ministru al Finantelor a declarat ca programul ca continua, insa nu se stie momentan care sunt conditiile.

"Analizam impactul pe care l-a avut asupra economiei, precum si impactul modificarii conditiilor in sensul poate reducerii sumelor sau alocarii in mod diferit. Cu siguranta, reducerea brusca a unui program care de altfel a functionat foarte bine nu ar fi o idee fericita.", a declarat Anca Dragu, Ministrul Finantelor Publice, citata de realitatea.net.

O noua conditie, posibila, pentru obtinerea creditului pentru "Prima Casa" in 2016, ar putea fi influentat de legea privind darea in plata, prin care datornicul isi poate achita datoria catre banca doar cu imobilul ipotecat, potrivit realitatea.net.

Programul "Prima Casa" a fost infiintat in anul 2009. De atunci si pana in prezent, aproximativ 160 de mii de romani si-au cumparat casa prin acest program.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea