Social

#program elevi scoli #cod galben de ninsori viscolite #elevi

Programul elevilor, modificat marti si miercuri din cauza codului galben de ninsori viscolite

Dupa ce meteorologii au emis luni o atentionare meteo cod galben de ninsori viscolite, valabil intre 16 ianuarie, ora 23.00 – 17 ianuarie, ora 14.00, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca marti si miercuri elevii vor putea ajunge la scoala pana la ora 9,30, fara sa li se puna absente.

Gabriela Firea a anuntat ca a luat decizia in urma discutiilor cu inspectoratul scolar, pe motiv ca traficul va fi ingreunat maine si poimaine de zapada care urmeaza sa cada incepand din aceasta noapte.

ANM a emis si o informare meteorologica de intensificari ale vantului, ninsori slabe, valabila pentru intreaga tara.

In intervalul 16 ianuarie, ora 23.00 – 18 ianuarie, ora 20.00, in regiunile din sudul si sud-estul tarii vantul va avea intensificari cu viteze de 40...50 km/h, iar local in judetele Ialomita, Buzau, Braila, Tulcea si Vrancea rafalele vor depasi 55...60 km/h.

In Banat, Oltenia, jumatatea de sud a Munteniei si in Dobrogea temporar vor fi ninsori in general slabe.

In zona municipiului Bucuresti temporar vantul va atinge 40...50 km/h si vor fi intervale de timp in care va ninge slab.

Mai multe informatii despre vreme gasesti pe vremea.acasa.ro.

Sursa foto: treehugger.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea