Korodi Attila, ministrul Mediului si Padurilor, a anuntat, miercuri, ca programele Rabla si Casa Verde ar putea fi blocate in acest an din lipsa de bani la Administratia Fondului de Mediu (AFM).

"Anul acesta avem un buget mult mai mic la fondul de mediu, de aceea suntem in imposibilitatea de a suplimenta fondurilor alocate programului Rabla, de exemplu. Suntem nevoiti ca programul care a inceputul anul acesta sa se termine la cota alocata pana acum, pentru ca nu mai avem resurse financiare sa suplimentam", a declarat Attila intr-o conferinta de presa.

Programul Rabla 2012 a debutat in urma cu aproape o luna, fondurile alocate putand acoperi casarea a 30.000 de masini mai vechi de zece ani. Potrivit unor statistici ale Ministerului Mediului, pana in prezent au fost acoperite costurile pentru scoate din circulatie a 11.927 de masini vechi.
 

  •   2012-04-26
  •  

Articol scris de

Catalin Pavel

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.