Social

#Parintele Gheronda Iosif Vatopedinul #profetii omenire #profetii cutremuratoare #sfarsitul lumii #muntele athos

Profetii cutremuratoare de la Muntele Athos! Omenirea este in pericol

 

 

 

Omenirea este in mare pericol, potrivit profetiilor de la Muntele Athos. Parintele Gheronda Iosif Vatopedinul a scris intr-o lucrare de-a sa ce ne asteapta in viitor. De asemenea, Parintele Gheronda sustine ca diavolul lucreaza impotriva omenirii.

 

"Lucrurile sunt acum intr-o stare de deteriorare – conditie care in momentul de fata este comuna pentru lumea intreaga. si ca urmare a acestei conditii va incepe mania lui Dumnezeu. Am atins limita. si acum se va intampla ceea ce Dumnezeu, in mila Sa, a indurat. El acum va pedepsi aspru, datorita dreptatii sale, pentru ca a venit timpul pentru aceasta. Va fi un razboi, si mai multe razboaie, si vom trece prin mari dificultati. Puterea lumii a fost preluata acum de evrei, iar scopul lor este de a anihila Crestinismul. Mania lui Dumnezeu va face astfel incat toti dusmanii secreti care au condus la aceasta stare sa se autodistruga. Mai ales de aceea este trimisa mania lui Dumnezeu peste noi: pentru a-i distruge, intr-un fel sau altul. Dar acest lucru nu trebuie deloc sa ne inspaimante, pentru ca trebuie sa avem mereu nadejde in Dumnezeu", spune parintele, citat de voceatransilvaniei.ro.

"Pentru ca mii si milioane de martiri, inclusiv Noii Martiri, au suferit exact in acelasi mod, si trebuie sa fim pregatiti pentru aceasta si sa nu ne inspaimantam. Trebuie sa existe rabdare, rugaciune si nadejde in pronia Divina, din partea noastra", mai spune parintele.

 

Surse foto: preachersinstitute.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea