Social

#universitatea spiru haret #ecaterina andronescu #profesori

Profesorii de la Spiru, revoltati de imaginea lor in presa

Un grup de cadrele didactice de la au lansat un "un apel la nuanta, la ponderatie, la adevar", in care critica presa si pe toti cei care au lansat insulte nemeritate la adresa lor.

"Avem mandria de a apartine unei elite si nu ne e rusine de acest cuvant, pentru ca numai un corp de elita poate gestiona invatamantul universitar de masa, de care e atata nevoie in ziua de azi si care e practicat si in sistemul de stat, cu mare entuziasm, prin minunatele locuri nebugetate", incepe comunicatul profesorilor. Scrisoarea a fost semnata "In numele unui grup de profesori de la facultatile filologice din Universitatea Spiru Haret , Conf. univ. dr. Anda Teodorescu".

Profesorii de la Universitatea Spiru Haret ataca in special realizatorii de talk show -uri care au dezbatut problema legalitatii diplomelor si a acreditarilor USH. "Brutal, grobian, fara discriminare, prin gurile abonatilor la sezatorile de seara organizate la niste canale de televiziune am auzit saptamanile acestea cum se terfeleste un care incearca sa vina in intampinarea nevoilor societatii zilelor noastre. Naucitor de volubile, persoane altfel onorabile, isi dau cu presupusul fara nicio cadere, pricepandu-se la viata universitara cum se pricepe tot romanul la fotbal, fara macar a manifesta acea discreta stanjeneala a omului obligat sa vorbeasca despre ceea ce habar n-are", spun profesorii.

Apelul se incheie cu o la adresa Ministrului Educatiei, Ecaterina Andronescu, care este rugata sa clarifice situatia si sa apere imaginea cadrelor didactice universitare: "Doamna profesor, asteptam sa va nuantati discursul public, sa-l apropiati de cel academic pe care speram ca-l practicati la catedra".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea