Social

Prins baut la volan, Liviu Mihaiu s-a ales cu dosar penal

Cunoscutul jurnalist de la Academia Catavencu, Liviu Mihaiu , a ramas in urma cu cateva saptamani fara permis de conducere si risca sa se aleaga cu dosar penal.

Oprit de politie la un control de rutina, Liviu Mihaiu a fost gasit cu o cantitate de 0,50 mg/l alcool, in aerul expirat. Cum cantitatea de alcool ingurgitata era destul de mare, jurnalistului i-a fost luat permisul de conducere, iar impotriva sa s-a declansat o ancheta penala, intrucat este deja vorba de-o infractiune.
Conform Codului Rutier, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care are o imbibatie alcoolica de peste 0,80g/l alcool pur in sange, ori o concentratie ce depaseste 0,40mg/l alcool pur in aerul expirat sau care se afla in stare de ebrietate, se pedepseste cu inchisoare de la unu la cinci ani.
Dosarul penal al acestuia a fost instrumentat deja si urmeaza sa fie trimis in instanta. Liviu Mihaiu risca o pedeapsa cu inchisoarea de la unu la cinci ani, dar, cu noroc poate scapa cu o pedeapsa cu suspendare. Ceea ce oricum, se va lasa cu cazier!
Un alt coleg al lui Mihaiu, Mircea Toma , a avut si el parte de acelasi necaz, dar a scapat mult mai ieftin. Paparazzii de la revista Ciao l-au surprins pe Toma, in noiembrie 2005, exact in momentul in care, oprit fiind de politie, acesta sufla in fiola. Gasit cu o alcoolemie mult mai mica, de 0,17 mg/l, Mircea Toma a scapat doar cu permisul suspendat pe trei luni de zile. (continuarea in Averea )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea