Social

# regele mihai funeralii #inmormantare regele mihai #principele Nicolae #. regele mihai

Principelui Nicolae nu i s-a permis sa urce in Trenul Regal

16 decembrie ramane una dintre zilele istorice ale Romaniei. Regele Mihai I a fost condus pe ultimul drum. Capete incoronate ale intregii lumi, inclusiv Printul Charles au venit sa isi ia ramas bun de la rege.

Desi initial nu fusese invitat la funeralii, Principele Nicolae a fost invitat pana la urma la inmormantare, insa nu i s-a permis sa urce in Trenul Regal, pentru a fi alaturi de bunicul sau.

„Voi merge pe lângă tren”, le-ar fi spus Nicolae apropiaților, conform Stirea Zilei.

Sambata, 16 decembrie, in jurul orei 14.35, sicriul cu trupul neinsufletit al Maiestatii Sale a fost dus de militarii Brigazii 30 Gardă in Gara Baneasa, unde a fost imbarcat în Trenul Regal, care i-au transportat si pe membrii familiei regale la Curtea de Argeș.

Conflictul dintre Printul Nicolae si restul membrilor familiei regale a inceput imediat dupa ce i-a fost retras titlul de principe, in 2015, fiind exclus din linia de succesiune. Cand Regele Mihai se afla pe patul de suferinta, bolnav, cu putn timp inainte sa moară, Printului Nicolae nu i s-a permis sa mearga sa-si vada bunicul si a fost acuzat ca a incercat sa patrunda cu forta in resedința Maiestatii Sale din Elvetia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea