Social

#artist 3d #pictor roman #pictor #artist

Primul artist in 3D din Romania isi vinde cel mai valoros tablou! Motivul te va uimi

Primul artist 3D din Romania, recunoscut la nivel international pentru operele sale a anuntat ca isi vinde cel mai valoros tablou tridimensional. Motivul este insa unul caritabil. Pictorul doreste sa ajute un copil fara auz.

Pictorul a declarat ca o jumatate din banii castigati vor ajunge la familia Teodor, pentru ca Matei, pruncul acestora in varsta de doar sase luni sa poata fi operat pentru a-si recapata auzul. Tabloul o infatiseaza pe celebra cantareata de muzica populara, Sofia Vicoveanca.

Matei a fost diagnosticat cu hipoacuzie neurosenzoriala bilaterala profunda, iar pentru a auzi, acesta are nevoie de un implant cohlear care costa 24.000 de Euro. Campania pentru strangerea de fonduri a fost inititiata deja de Asociatia “Salveaza o inima”, incepand cu data de 1 septembrie 2015, pe platforma de donatii online, aici dar si prin SMS, la numarul 8832, cu textul “Matei”. Pana in prezent s-au strans peste 7.000 de Euro, iar campania este activa pana la sfarsitul lunii.

“Ma simt onorat de faptul ca pot sa-l ajut pe Matei, iar la invitatia prietenilor de la Asociatia Salveaza o inima m-am alaturat campaniei. Consider ca este un lucru minunat ca ii putem oferi o sansa reala la o viata normala si este o veste extraordinara ca foarte multi romani s-au mobilizat sa-l ajute. Am scos la vanzare un tablou unic in lume, care o reprezinta pe cunoscuta noastra cantareata Sofia Vicoveanca, iar jumatate din suma pe care o vom incasa in urma vanzarii, va fi directionata catre cazul lui Matei”, declara pictorul Daniel Relenschi.

Artistul de 29 de ani spera ca tablou “Izvor de dor” sa se vanda cu peste 10.000 de Euro, pentru a putea contribui cu cat mai multi bani pentru campania umanitara a lui Matei. Persoanele interesate de achizitionarea operei de arta, pot gasi detalii aici!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea