Social

#Vasile Turcu iubita #vasile turcu

Prima iubita a lui Vasile Turcu, dezvaluiri socante despre omul de afaceri. “Era un boschetar”

Nina Toader, prima femeie din viata lui Vasile Turcu, alaturi de care omul de afaceri a trait 10 ani, a povestit ca a fost parasita de fostul actionar de la Dinamo cand s-a imbolnavit.


Nina Toader si Vasile Turcu s-au cunoscut in 1974. Ea avea pe atunci 15 ani, iar el – 19. Povestea lor de dragoste nu a fost deloc una fericita, desi erau foarte tineri

“Eram gravida in luna a opta si ii mai reprosam uneori ca nu voia sa munceasca sa ne putem mobila si noi casa. M-a batut cu pumnii si picioarele in burta pana a venit Salvarea si m-a luat. A doua zi am nascut, prematur, o fetita moarta… As fi vrut sa o cheme Corinuta, caci la vremea aceea o admiram foarte mult pe Corina Chiriac. M-am intrebat mereu daca el are suflet, daca vreodata a dat ceva de pomana copilului lui mort sau daca i-a aprins vreo lumanare…”, a marturisit prima femeie din viata omului de afaceri, in urma cu mai multi ani, pentru Click.

Ultima intalnire dintre cei doi consemnata in anul 1999. “M-a sunat si m-a chemat la metrou la Armata Poporului (n.r: Lujerului). A venit cu o limuzina neagra si avea cu el un diplomat plin cu teancuri cu bani, cum numai in filmele americane am mai vazut. Se temea ca o sa vorbesc despre ceea ce a fost intre noi si ca eu o sa-l blestem si o sa-i fac farmece. Mi-a spus ca vrea sa-mi cumpere un apartament de lux, in centrul Bucurestiului, cu conditia sa aiba si el o cheie, sa treaca pe la mine oricand doreste el, ca sa facem sex. M-a pus sa jur pe o icoana anumite lucruri, am refuzat si am plecat”, sustine femeia.

Nina Toader ramaese cu doua enigme pe care nu si le poate explica in ruptul capului: “Ca a facut bani nu ma mir pentru ca stiu cu ce s-a ocupat. Ma mir, in schimb, cum a putut sa faca doua facultati, cand el nici macar nu stia sa vorbeasca romaneste corect. De asemenea, am citit ca Iliescu l-a decorat cu Ordinul Meritul Cultural…Ce cultura poate sa aiba acest individ!?”, a conchis Nina Toader.

"De ce nu-l iubeam? El era un boschetar, nu-i placea munca, nu mi-a adus niciodata o floare, ba imi si fura tot timpul din casa”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea