Social

#test balistic #audieri politie #cazul mircea stanescu

Prietena si avocatul lui Mircea Stanescu, audiati

Mai multe persoane sunt audiate, marti, la politia capitalei in cazul mortii lui Mircea Stanescu , iar pe baza rezultatului necropsiei si al testului balistic anchetatorii vor putea contura o prima concluzie, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei , Christian Ciocan .

La Politia Capitalei sunt prezente mai multe persoane din anturajul lui Mircea Stanescu, cei care l-au gasit luni seara impuscat in cap, precum si logodnica acestuia.

Mai mult, Ciocan a precizat ca se asteapta si rezultatul necropsiei si testul balistic al armei, urmand ca pe baza acestor probe, precum si pe baza declaratiilor celor audiati, sa fie conturata o prima concluzie, informeaza NewsIn.

Avocatul lui Mircea Stanescu a declarat, luni seara, ca ultima persoana care l-a vazut pe fostul deputat a fost logodnica acestuia, in jurul orei 8.00 dimineata.

Avocatul a afirmat ca mai multe persoane au incercat sa dea de Mircea Stanescu pe parcursul zilei. Catalin Dancu a mai spus ca ultima discutie cu fostul deputat despre accidentul rutier de pe 27 decembrie a avut loc duminica, iar starea psihica a lui Stanescu era buna. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea