Social

Preturile terenurilor, locuintelor si chiriilor vor creste la Cluj pana in 2013

"Pe sectorul rezidential s-a inregistrat o crestere de 10-15% a preturilor in cadrul acelorasi proiecte sau a proiectelor similare. In 2008 acesta tendinta de crestere se va mentine la aceleasi procente: 10-15%", a sustinut directorul de marketing al agentiei imobiliare Grup de Lux, Doru Lupeanu cu ocazia lansarii analizei pietei imobiliare 2007-2008.

Acesta a mai aratat ca in 2007 s-a inregistrat o crestere a interesului dezvoltatorilor imobiliari pentru zonele din apropierea municipiului: Floresti, Apahida, Baciu, Jucu si Chinteni. "Cea mai mare dezvoltare a avut loc in comuna Floresti, unde s-au inregistrat si cele mai mari probleme cu infrastructura. Clujul are o infrastructura dezvoltata la nivelul anilor '40 care nu face fata marilor proiecte imobiliare de acum", a mai spus specialistul.

In ceea ce priveste anul 2008, Lupeanu este de parere ca se vor dezvolta zonele din jurul centurilor ocolitoare si a viitoarelor cartiere Lombului si Tineretului. Totodata, daca in 2007 criza de terenuri in oras a dus la aparitia unor imobile cu 15 etaje, in 2008, vor fi realizate cladiri care vor ajunge la 30 de etaje. (continuarea in Clujeanul)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Clujeanul

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea