Social

# mama carmen iohannis # doliu presedinte #presedintele romaniei #klaus iohannis

Presedintele Iohannis, in doliu!

Doliu in familia prezidentiala. Soacra presedintelui Klaus Iohannis a incetat din viata. Aceasta se afla la Sibiu. Presedintele si-a anulat programul din primele zile ale saptamanii urmatoare, pentru a participa la funeralii.

Mama lui Carmen Iohannis a incetat din viata astazi, iar purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale a confirmat acest lucru mentionand ca familia doreste ca acest moment sa ramana in zona privata. Singura declaratie a fost ca "acesta este un moment dureros pentru familia preşedintelui".

Totodată, purtatorul de cuvant Mădălina Dobrovolschi a menţionat că programul de marţi al preşedintelui Klaus Iohannis se va anula, el având anunţate pe agendă participarea la un forum economic România-Slovacia în Capitală alături de preşedintele Slovaciei, Andrej Kiska, precum şi o vizită la comunitatea slovacă din Nădlac, în judeţul Arad. Vizita preşedintelui Slovaciei în România va avea însă loc conform programului anunţat, a mai precizat purtătorul de cuvânt.

Cel mai probabil, presedintele se va afla aceste zile la Sibiu, unde locuia soacra sa si unde este asteptat sa fie inmormantata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea