Social

#investire liviu dragnea #ministrul administratiei si #traian băsescu

Presedintele explica de ce nu a ajuns la investirea lui Liviu Dragnea

Fastul exagerat al instalarii noului ministru de interne, Liviu Dragnea , este motivul pentru care presedintele Traian Basescu nu a mai ajuns la ceremonie .

Presedintele a precizat, luni seara, la postul national de televiziune, ca l-a atentionat pe Liviu Dragnea asupra fastului exagerat al instalarii.

Pentru ca nu s-a schimbat nimic pana in ziua instalarii in aceasta privinta, presedintele nu s-a mai oprit in drumul spre casa la aceasta ceremonie. Presedintele a confirmat si ca l-a intrebat pe procurorul sef Daniel Morar daca Liviu Dragnea are dosar de urmarire la DNA.

"Eu spun ca nu exista niciun ministru care sa aiba in momentul investirii un dosar penal , nu exista niciun ministru care sa fi avut dosar la securitate, sunt lucrurile pe care le-am verificat dupa ce am primit lista Guvernului, propunerile pentru desemnarea ministrilor. Ce va fi de acum inainte este chiar problema lor", a adaugat Basescu.

Seful statului a aratat ca, dincolo de comportamentul politic ce se poate interpreta in orice fel, niciunul dintre ministrii actualului Cabinet nu a avut probleme legate de fosta securitate, actualele servicii de securitate si nici nu are un dosar penal pe rol. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea