Social

Preşedintele companiei Siemens şi-a dat demisia

Scan
dalul în care este implicată compania Siemens lasă producătorul de electronice fără preşedintele consiliului de supraveghere . Heinrich von Pierer a anunţat că, de săptămana viitoare, scaunul pe care-l ocupă îşi va găsi un alt locuitor . Preşedintele consiliului de supraveghere al Siemens a declarat însă că gestul său nu înseamnă asumarea responsabilităţii pentru scandalul în care este implicată compania, la a cărei conducere este, şi speră ca succesorul lui să reuşească să "calmeze apele". Cu toate acestea, Pierer nu a dat niciun motiv clar pentru plecarea sa, spunand doar că este în interesul companiei . Von Pierer va fi înlocuit în funcţie de colegul său din conducere, Gerhard Cromme. Compania este acuzată de mituirea unor oficiali străini pentru caştigarea mai multor contracte de telefonie.
  •   2007-04-23
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: Efectele dependentei dintre cumparatori si vanzatori

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Vehiculele electrice vor reduce poluarea cu peste 20%

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.