Social

#Ileana Matus #Cristian Pomohaci sotie #Cristian Pomohaci #preot acuzat de pedofilie

Preotul acuzat de pedofilie si-a blestemat sotia!

Noi amanunte din viata privata a preotului-cantaret Cristian Pomohaci, care a fost inregistrat cand ii facea avansuri unui adolescent de 17 ani, ies la iveala!

Ileana Matus, fosta sotie a preotului, considera casnicia cu acesta un esec. “Casatoria noastra a fost asa, rapida. Trebuia sa fie hirotonit si nu mai era timp sa faci nunta. Poate e si vina mea. Eu, sincer, la inceput nu l-am acceptat. A venit si a zis: «Nu vrei sa te mariti cu mine, nu-i bai, alta fata nu iau, dar fii atenta: cat ai sa traiesti in viata ta, ai sa fii singura! O sa am eu grija!». I-am spus: «Ba, tu te faci popa si ma blestemi pe mine?!» Am plans si, dupa ce l-am vazut cum a plecat, nu am dormit toata noaptea. A doua zi dimineata l-am sunat si l-am intrebat: «Cristi, mai e valabila oferta?» Nu, nu am fost fericita. Casatoria a fost un esec. ii doresc sa fie sanatos, sa ii ajute Dumnezeu sa-si mantuiasca sufletul”, marturisea Ileana Matus, fosta sotie a lui Cristian Pomohaci, in urma cu patru ani, intr-o emisiune realizata de Aurelian Preda, scrie click.ro.

Cazul preotului-cantaret a fost preluat de catre procurorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie din Bucuresti.

Familia parintelui acuza insa ca tot scandalul este o inscenare pornita de la un tanar care voia doar bani.

Conform ziardecluj.ro, preotul Pomohaci detine opt apartamente de peste 1,2 milioane de euro!

Sursa foto: romaniatv.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea