Social

# liberty parade 2015 #plaja venus # evenimente litoral #liberty parade

Pregateste-te de Liberty Parade! Cand va avea loc cea mai mare petrecere de pe litoral

Liberty Parade, unul dintre cele mai asteptate evenimente muzicale ale verii, va avea loc pe 25 iulie, pe plaja dintre Venus si Saturn, si va provoca spectatorii si DJ ii sa treaca la un nou nivel al performantelor in muzica electronica.

Ca si in anii precedenti, parada Liberty Parade incepe la ora 16.00, cu patru camioane care trec prin centrul statiunilor, incepand de la Olimp, intr o caravana a energiei, a costumelor pline de culoare si a oamenilor lipsiti de griji si de complexe.

Liberty Parade 2015: Transformarea" este show-ul care va realiza mixuri spectaculoase între muzica electronică şi cea live, care va duce spectacolul de lumini şi de sunet "dincolo de orice a fost trăit sau imaginat în România până în prezent", se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Peste 70.000 de persoane sunt asteptate sa participe la petrecerea ce va insuma peste 12 ore de muzica si distractie. Accesul este liber, insa participantii trebuie sa faca dovada ca au implinit 18 ani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea