Social

#cutrmur puternic #tsunami #asia #cutremur

Predictii sumbre! Un cutremur apocaliptic va produce un tsunami ce va distruge 11 tari pana la finalul lui 2017

O veste terifianta pentru populatia globului. Un cutremur apocalitic ce va provoca un tsunami de proportii va avea loc pana la finalul acestui an. Seismul va afecta 11 state din Asia.

Previziunile au fost facute de un medium care pretinde ca o "perceptie extrasenzoriala" a trimis o scrisoare primului-ministru indian, Narendra Modi, prin care avertizeaza asupra pericolului unui cutremur colosal, potrivit dailystar.co.uk.

"In Oceanul Indian va avea loc un cutremur inainte de 31 decembrie 2017. Cutremurul viguros se va intinde pe toata coasta continentului. Mai mult, efectul pe care il va avea va inlocui chiar si granita tarmului marii", a scris mediumul in scrisoare.

Oficialii dezastrelor naturale din Pakistan si India au luat avertismentul in serios. Autoritatea de gestionare a catastrofelor din Pakistan a declarat ca tara se pregateste pentru un "cutremur pe scara larga", precizand ca se asteapta ca un seism sa aiba loc in Oceanul Indian in viitorul apropiat, scrie libertatea.ro.

Oamenii de stiinta sustin ca predictiile nu au nicio justificare, insa afirma ca acestea nu pot fi ignorate, insa indeamna tarile din regiune sa se pregateasca pentru un cutremur puternic, mai ales ca zona este cunoscuta pentru seismele devastatoare.

Cel mai puternic seism produs in zona, in ultimii ani, a avut loc in 2014, a avut 9,3 grade pe scara Richter si s-a produs in largul Indoneziei. Acesta a provocat valuri masive ce au afectat 14 tari si a dus la peste 220.000 de victime.

Sursa foto: utahpeoplespost.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea