Social

#scoala de soferi #permis de conducere #scoala

Povestea de succes din spatele unei scoli de soferi de elita

Cine suntem noi? O simpla scoala de soferi? Nu cred ca ar fi atat de simplu sa descriem activitatea pe care o desfasoara scoala de soferi Bucuresti Drive School. Sunt Nicolae Comandatu, fondatorul unei institutii de elita, o scoala care a format sute de soferi nu numai pentru examen, ci pentru a deveni soferi pentru o viata intreaga.

O poveste de succes care continua sa se scrie o data cu fiecare cursant in parte

Povestea noastra se scrie in continuare cu ajutorul echipei noastre de profesionisti care stau la dispozitia cursantilor zi de zi. Experienta si priceperea noastra este incercata in fiecare secunda, dar cu folos. In calitate de fondator, intotdeauna am mers pe excelenta serviciilor si impreuna cu personalul meu ne straduim ca in fiecare zi sa mentinem cursurile noastre la cele mai inalte standarde.

Aceasta scoala de soferi a fost cladita pe seriozitate, respect, munca in echipa si integritate, iar implicarea si pasiunea fac parte din munca noastra din fiecare zi. Scoala de soferi Drive School este locul unde sute de soferi si-au gasit instructorul perfect care sa le dezvaluie tainele si arta de a conduce.

Astazi, multi dintre cursanti isi exprima multumirea si ne recomanda mai departe. Consider ca aceasta multumire este rezultatul eforturilor noastre din fiecare zi.

Mi-am dorit sa ofer cursantilor nostri o scoala de soferi care sa se ridice la nivelul asteptarilor si sunt sigur ca am reusit sa ofer acest lucru deoarece multumirea noastra se reflecta prin fiecare cursant care a reusit sa promoveze examenul pentru obtinerea permisului de conducere.

Stim ca orice persoana viseaza la magii si minuni

Noi nu suntem aici sa promitem lucruri pe care nu le putem realiza. Promisiunile le lasam pentru altcineva. Aici, veti avea si dvs. o contributie prin munca dvs.transpusa in interfata asigurata de noi.

Scoala de soferi Drive School se remarca prin facilitati deosebite si cursuri care nu exclud pe nimeni. Despre cursuri, putem spune ca reusesc sa se ridice la un nivel ridicat al asteptarilor si accesul la informatie este deosebit de usor pentru ca in fiecare zi muncim pentru ca ele sa fie actualizate si sa contribuie cat mai mult la informarea corecta a cursantilor.

Scoala noastra este autorizata sa isi desfasoare activitatea si va asteptam intr-un mediu placut pentru a invata tainele conducerii impreuna cu facilitati de ultima generatie. Succesul dvs. se scrie astazi, asadar, alegand aceasta scoala de soferi veti contribui la aceasta poveste mai departe.

Scoala de soferi Drive School o scoala de elita si demna de remarcat

Ca fondator al unei scoli de soferi, de-a lungul timpului m-am confruntat cu multe suisuri si coborasuri, dar si cu o concurenta acerba. Acest lucru nu m-a descurajat si am continuat intrucat drumul spre succes nu lasa loc sentimentelor de nesiguranta.

Scoala de soferi Drive School nu s-a nascut dintr-o simpla dorinta, ci mai mult din ambitia de a-i ajuta si pe ceilalti sa reuseasca, sa cunoasca succesul si sa nu se lase infranti de obstacolele pe care le intalnesc in cale. Asta am invatat si noi sa facem si aceasta este misiunea si deviza noastra.

DriveSchool.ro – Date de contact

Website: www.driveschool.ro
Adresa: Sos.Oltenitei nr. 35 - 37, Et.2,interfon 11, Sector 4, Bucuresti
Director: Nicu Comandatu
Telefon: 0371.139.153 ; 0722.579.160
E-mail: contact@driveschool.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea