Social

#pasaport #curier #pasaport electronic #obtinere pasaport

Poti primi pasaportul direct acasa! Iata ce trebuie sa faci

Incepand de astazi, daca esti cetatean roman si ai domiciliul in Romania, poti primi pasaportul simplu electronic la domiciliu. Serviciul de curierat rapid costa 8,68 lei.

Masura este menita sa reduca aglomeratia la ghiseele Directiilor de Pasapoarte. Practic, pentru a beneficia de aceasta solutie trebuie, mai intai, sa te prezinti personal la ghiseu pentru a depune documentele necesare. Completezi formularul "cerere de livrare curier", in care mentionezi faptul ca doresti sa primesti documentul de calatorie acasa.

Cand acesta va fi eliberat, vei primi un SMS in care vei fi informat cu privire la ziua in care va fi efectuata livrarea, adresa la care va sosi curierul si numarul de document de transport care va insoti plicul cu pasaportul.

Curierul va livra pasaportul sub semnatura de primire doar titularului sau unuia dintre parinti, in cazul minorilor care nu au implinit varsta de 14 ani.

Sursa foto: b365.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea