Social

#uefa champions league #pariuri #pariuri sportive

Ponturi pentru pariuri pentru meciul Atletico Madrid - Bayern Munchen din UEFA Champions League

Un duel aparent deloc echilibrat programat in semifinalele UEFA Champions League este cel in care Bayern Munchen, un adevarat brand de top in fotbalul international, va intalni Atletico Madrid. Dubla mansa incepe cu meciul programat la Madrid pe 27 aprilie. Intr-o analiza realizata pentru jucatorii casei de pariuri Unibet, al carei ambasador de brand este, Ilie Dumitrescu mizeaza si el tot pe nemti, considerand ca cel mai probabil Atletico nu va mai repeta surpriza din etapa precedenta a competitiei, atunci cand a reusit sa elimine rivala FC Barcelona (scor general 3 la 2).

De altfel, cei care cauta ponturi pariuri pentru Champions League ar putea alege chiar un pariu pe Bayern Munchen in calitate de castigatoare a trofeului mult ravnit. Cota actuala la agentiile de pariuri este in jurul a 2,50. O cota mult mai mare are Atletico Madrid - 5,00. Exista insa multe alte optiuni foarte interesante de pariere, dupa cum remarca si Ilie Dumitrescu. Spre exemplu, se poate paria pe golurile lui Thomas Muller sau pe alte detalii ce tin doar partial de scorul final si de calificari.

Bayern Munchen a castigat ultima data UEFA Champions League cu 4 ani in urma, dar intre timp a fost mereu prezenta in semifinalele competitiei. Cu Guardiola pe banca tehnica, Bayern a cucerit titlul in Bundesliga, Cupa Germaniei si SuperCupa Europei, dar a fost de doua ori eliminata in Liga Campionilor exact in aceasta faza. In conditiile in care antrenorul va pleca la finalul sezonului la Manchester City, jucatorii isi doresc in mod special sa-i ofere acestuia un final fantastic, dupa cum a declarat in media atacantul Robert Lewandowski.

Guardiola trateaza insa meciul cu mare atentie si, desi echipa sa este marea favorita pentru a ajunge cel putin sa joace finala, acesta subliniaza ca Atletico, desi are un brand mai putin puternic in fotbalul de top, este in prezent la acelasi nivel cu Barcelona (detinatoarea trofeului Champions League, pe care tocmai a eliminat-o din competitie) si Real Madrid. Cei care doresc sa parieze pe un scop exact in meciul Atletico - Bayern ar putea indica 1 - 0, cota 8,50 la Unibet, arata o sugestie a agentiei de pariuri online.

Atletico a jucat Finala Ligii Campionilor in sezonul 2013 - 2014, cand a pierdut in fata celor de la Real Madrid. Cum ar fi ca aceasta Finala sa fie jucata din nou, acum, in editia 2015 - 2016, adica doua doi ani mai tarziu? Un scenariu ce nu poate fi exclus, cu siguranta. Totusi, Atletico are acum sansa a doua cu Bayern, in timp ce Real Madrid este clar favorita in dubla mansa cu Manchester City. Ilie Dumitrescu subliniaza ca Atletico nu are superstaruri ca rivalele sale, insa are un lot valoros si un antrenor foarte bun. Altfel spus, desi putin probabila, surpriza poate aparea din nou.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea