Social

#euro 2016 #pariuri sportive #pariuri

Ponturi pentru pariuri la Euro 2016 - idei pe care mizeaza Ilie Dumitrescu

Nu doar fotbalistii se pregatesc intens pentru Euro 2016, ci si pasionatii de fotbal, fanii care vor urmari meciurile in tribune, la TV sau pe dispozitive mobile. O categorie speciala a fanilor este reprezentata de pariori, cei care duc distractia la nivel maxim si isi propun sa utilizeze cunostintele legate de fotbal astfel incat sa obtina si un castig. Agentia de pariuri sportive online Unibet este din nou alaturi de clientii sai, publicand recent pe YouTube o analiza realizata de ambasadorul de brand Ilie Dumitrescu, cu privire la Campionatul European de Fotbal 2016.

 

Fosta vedeta a Nationalei Romaniei este acum un analist sportiv de renume, asa ca ideile sale pot fi extrem de utile pentru pariuri inspirate la marele eveniment fotbalistic al verii. "Euro 2016 este un campionat european special: primul cu 24 de echipe. Vom avea nu mai putin de 50 de meciuri pana la marea finala de pe 10 iulie. Cine va fi oare noua regina a Europei? Franta si Germania sunt echipele cele mai bine cotate. Eu totusi as inclina balanta spre Franta, care are doua avantaje fata de nemti: joaca acasa si dispune de mai multi jucatori in varf de forma", crede Ilie Dumitrescu. Un pariu pe Franta sau Germania drept castigatoare a trofeului are cota 4,33 la Unibet.

Spania, favorita de suflet pentru Ilie Dumitrescu

"Sa vorbim si despre sansele Spaniei - detinatoarea trofeului si favorita mea de suflet. Ibericii au dezamagit la ultimul mondial, in Brazilia, cand au parasit competitia inca din faza grupelor. In acest moment insa multi dintre titularii lui Vicente del Bosque vin dupa un sezon fantastic, in care trei echipe spaniole au jucat finale de cupe europene. Cu asemenea experienta, Spania isi poate apara titlul cucerit in 2012", mai spune ambasadorul de brand al casei de pariuri sportive Unibet, indicand un posibil pariu pe Spania in calitate de castigatoare - cota 6,50.

Din nou despre Franta

Multe optiuni extrem de interesante pot fi descoperite in oferta agentiei de pariuri online Unibet si multe din ele se refera la favoritele Euro 2016. Franta este din nou in prim-plan, de aceasta data cu privire la partea cea mai frumoasa a fotbalului: golurile. In cele sase din sapte partide jucate de Franta pana in mai 2016, media de goluri pe meci a fost de 2,3 - ceea ce promite mult si in viitorul apropiat.

"Franta impresioneaza la acest campionat european prin calitatea jucatorilor din ofensiva. Didier Deschamps merge pe un modul 4-3-3 verificat in amicale tari precum cele cu Germania, Anglia si Olanda", subliniaza Ilie Dumitrescu. Daca Franta va marca cele mai multe goluri dintre echipele participante la turneul final al Euro 2016, orice client Unibet ce alege in acest moment un astfel de pariu va castiga de 4,25 ori suma pariata.

Ilie Dumitrescu il remarca si pe Mesut Ozil pe pozitia de pasator de gol: "Golgheterii sunt de obicei in centrul atentiei, dar si pasatorii au rolul lor determinant intr-o echipa. Mesut Ozil este pe val la assisturi, dupa ce s-a impus la acest capitol in Premier League. Si la turneul final, Ozil are mari sanse sa fie pe primul loc la pase decisive, mai ales ca el este principalul servant in echipa Germaniei". Cota sa la Unibet: 7,50.

Hai Romania!

"Cred ca ne putem califica. Mizez pe organizarea noastra defensiva, iar daca luam in calcul ca dupa grupe vor pleca acasa numai 8 echipe din 24, putem fi optimisti", este indemnul celui care cu ani in urma avea aceleasi sperante, exprimate direct pe teren. Cota pentru calificarea Romaniei in optimile competitiei este 1,60 - ceea ce exprima si o mare posibilitate.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea