Social

Ponta va candida unde ii cere partidul

Vicepresedintele PSD Victor Ponta a declarat astazi ca va candida oriunde ii cere partidul, daca acesta are o strategie coerenta si inteligenta .

Ponta a precizat ca PSD Bucuresti nu i-a facut deocamdata nici o propunere sa candideze la vreo primarie de sector.

"Singurii cu care am vorbit despre chestia asta sunteti dvs, ziaristii. (...) Sunt jocuri politice, cum ati avut si saptamana trecuta. Principala mea obligatie e fata de organizatia mea de la Gorj, dar, daca e nevoie de mine in oricare alta parte in Bucuresti, cu mare placere ajut, dar intr-o strategie coerenta si inteligenta. (...) Daca e nevoie de mine la sectorul cinci, ma duc si acolo, va fi mult de munca", a declarat deputatul.

Tot astazi vicepresedintele PSD Ecaterina Andronescu a negat speculatiile din ultima vreme cum ca isi va anunta candidatura la sectorul sase.

"Nu cred ca voi candida, am auzit din ziare. Nu cred ca voi face acest gest, de curand am fost reconfirmata in functia de presedinte al Consiliului National al rectorilor. Cred ca PSD are suficienti experti pe domeniul administratiei publice", a declarat ea.

Vicepresedintele PSD Cristian Diaconescu a fost desemnat vineri candidatul partidului pentru Primaria Capitalei.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea