Social

#crin-antonescu #traian băsescu #victor ponta # suspendare traian basescu

Ponta si Antonescu sustin ca suspendarea lui Basescu a fost o decizie comuna a USL

Liderii USL Victor Ponta si Crin Antonescu, au declarat, joi seara, la incheierea sedintei conducerii Uniunii, ca suspendarea presedintelui Traian Basescu a fost o decizie comuna a USL, negand informatiile potrivit carora a fost o hotarare luat la comanda presedintelui PNL.

Crin Antonescu spune ca "instrumentele de propaganda ale lui Traian Basescu" sunt vinovate pentru raspandirea ideii ca actiunea de suspendare a presedintelui s-a produs la comanda sa, pentru ca sa poata ajunge mai repede la Cotroceni.

La randul sau, Victor Ponta spune ca nimeni nu a comandat partidului sau sa ia decizia suspendarii lui Traian Basescu. Ponta a precizat ca este vorba despre o decizie comuna a USL.

"Deciziile politice luate de USL de a construi USL, de a conduce impreuna la guvernare, de a-l suspenda pe Traian Basescu, de a guverna impreuna (...) Decizia de a-l sustine pe Crin Antonescu la presedintie este o decizie adoptata de PSD in congres si nu poate fi schimbata decat in congres asa cum decizia de a ma sustine pe mine ca premier a fost luata in congresul PNL si nu poate fi schimbata decat in congres. Eu unul imi asum toate deciziile luate in USL", a adaugat Victor Ponta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea