Social

Ponta a pierdut tot: copilul, nevasta, banii si amanta!

Fostul om de incredere al lui Adrian Nastase, deputatul Victor Ponta, a intrat intr-o zodie neagra! In numai doua saptamani, micul Titulescu, asa cum e supranumit PSD-istul, a pierdut absolut totul: copilul, nevasta, banii, dar si ultimul colac de salvare de care spera sa se prinda, amanta lui, Daciana Sirbu.

La inceputul anului, Victor Ponta si sotia lui au decis sa puna capat mariajului lor, in urma caruia a rezultat un copil: Andrei. Victor si Roxana s-au casatorit in iunie 1998.Pe 13, zi cu ghinion! In 10 martie 2001, s-a nascut si unicul lor copil.

Divortul sotilor Ponta a fost hotarat in urma cu doua saptamani de Judecatoria Buftea din vina ambilor parti. Intre timp, a expirat si termenul in care unul dintre soti sau ambii ar fi putut ataca decizia.

Inglodat in datorii

Potrivit verdictului pronuntat de instanta, fiul Andrei a fost incredintat mamei lui, iar tatal, obligat sa plateasca o pensie alimentara lunara de 25.000.000 lei pana la implinirea varstei de 18 ani de catre minor. In total 4.500.000.000 lei! Adica 300.000.000 lei pe an. Enorm, in conditiile in care Ponta a trecut in declaratia de venit pe anul 2005 castiguri de 526.370.000 lei provenite din activitatea de deputat si cea de lector la Universitatea Romano-Americana . Si in plus, mai are de achitat si rate in valoare totala de 333.000.000 lei in contul unui apartament. Asta inseamna ca veniturile sunt depasite de datorii.

Norocul in dragoste fuge de el

Divortul din familia Ponta parea ca-i va deschide calea deputatului PSD catre iubirea vietii: colega de partid Daciana, fata fostului ministru al Agriculturii, Ilie Sirbu. Mai fusesera si inainte impreuna si el n-a putut s-o uite. Numai ca - vorba romanului - cand totul e sa se duca de rapa, se duce. Asa incat Daciana i-a intors spatele lui Victor. De altfel, nici Ilie Sirbu n-a privit niciodata cu ochi buni aceasta relatie. Nemultumirea ex-demnitarului data de pe vremea cand Victor era casatorit, iar Daciana logodita cu voleibalistul dinamovist Alin Bobeanu, frate al deputatului PSD de Neamt, Razvan Petrica Bobeanu.

Daciana il banuieste pe Victor ca a vandut-o presei!

Daciana Sirbu ne-a marturisit ieri ca la ora asta sunt singura! N-are rost sa va mint! Surpriza, intrucat toata lumea o stia cu Victor, cu atat mai mult cu cat el redevenise liber. Daca vreti sa aflati despre noi, intrebati-l pe colegul meu de partid. Eu n-am ce sa va spun!, ne-a raspuns actuala deputata . Ea ne-a dat de inteles ca asa-zisa renastere a relatiei lor s-a produs doar in imaginatia lui Ponta, care a varsat catre presa informatii mincinoase: Noi ne intalnim si la comisii (n.r. - in Camera Deputatilor) si cu alte ocazii, dar nu suntem iubiti! Ah, ca am iesit cu el o data, de doua ori si ca a aparut in ziare ca suntem impreuna, vorbiti cu el... Ca tot el a vorbit si atunci Ca sa ne convinga ca e singura, Daciana ne-a declarat ca ia in calcul sa-si faca si un iubit. S-a plans insa ca n-are noroc. Am o viata imposibila si unui barbat i-ar fi greu sa fie langa mine, a mai tinut sa ne spuna Daciana. Astfel, Ponta a pierdut, dupa divort, si vrabia din mana si cioara de pe gard. Contactat telefonic, deputatul PSD a refuzat orice declaratie pe motiv ca se afla in sedinta la Camera Deputatilor.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea