Social

#politistul-pedofil #pedofilie

Politistul-pedofil: ”De ani de zile iubesc copiii!”

Agentul care a primit mandat de retinere pentru 24 de ore, dupa ce a fost retinut pentru 24 de ore, ca urmare a suspiciunii de agresiune sexuala a celor doi copii din Drumul Taberei, a facut declaratii socante!

Barbatul, care este agent la politia rutiera, este divortat, are doi copii si le-a declarat anchetatorilor: „De ani de zile iubesc copiii!”.

Agentul, in varsta de 46 de ani, a fost depistat cu ajutorul colegilor de la Brigada Rutiera care l-au recunoscut dupa imaginile facute publice de achetatori. Barbatul se afla in politie de 10 ani.

In fata colegilor, Eugen Stan, a recunoscut ca i-a pupat pe cei doi copii. ”Nu le-am facut niciun rau. Doar i-am mangaiat si i-am pupat, pentru ca eu iubesc copiii”, ar fi marturisit el.

Barbatul este suspectat si de alte agresiuni sexuale inregistrate in 2015, in cartierul Titan din sectorul 3.

La finalul audierilor de luni, politistul a fost retinut si ar putea fi arestat pentru 30 de zile.

”Este un angajat care lucreaza din 1990 in sistem si din 2010 la Brigada Rutiera. MAI recunoaste ca au mai exstat derapaje la unii politisti. Este necesara o evaluare de ansamblu al managementului politiei. Este nevoie de o reforma adevarata. Ministrul de Interne a decis ca toti acei sefi care au ascuns problemele sub pres ar trebui sa faca un pas inapoi”, a declarat luni purtatorul de cuvant al MAI, Monica Dajbog.

Sursa foto: evz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea