Social

PNTCD il sustine pe Oprescu in turul al II-lea

Liderul PNTCD Aurelian Pavelescu a declarat astazi ca taranistii il sustin pe Sorin Oprescu in turul al doilea al cursei pentru Primaria Capitalei, dupa ce candidatul independent le-a promis ca nu se va intoarce in PSD si nu se va alatura niciunui partid politic.

Prim-vicepresedintele PNTCD, Aurelian Pavelescu, a recomandat celor care l-au votat in primul tur de scrutin sa-si indrepte voturile catre candidatul independent Sorin Oprescu. Pavelescu a spus ca a avut, in urma cu cateva zile, o discutie cu Oprescu, si ca acesta din urma i-a promis" ferm" ca nu se va intoarce in PSD si, de asemenea, nu se va alatura niciunui alt partid politic dupa ce va fi ales primar al Capitalei.

"Aceasta promisiune ma indreptateste sa-i dau lui Sorin Oprescu votul meu in turul doi", a sustinut Aurelian Pavelescu, adaugand faptul ca doctorul este simpatizat si se bucura de increderea bucurestenilor. Pavelescu considera ca pozitia de independent pe care Sorin Oprescu si-a asumat-o este un motivul in plus pentru care acesta ar trebui sa devina primar, "liderii partidelor importante fiind niste prizonieri ai contractelor".

Pe de alta parte, in forul de conducere al partidului, BNC, s-a luat decizia de a nu il vota pe candidatul PD-L Vasile Blaga la primaria Capitalei, pentru ca democrat-liberalul si partidul din care acesta face parte ar fi responsabili pentru "dezastrul urbanistic din Bucuresti". Pavelescu a spus ca este inacceptabil proiectul de "continuitate" propus de Vasile Blaga.

"Obiectivul cel mai important al acestor alegeri nu este cine va castiga primaria, ci cine sa nu o sa castige", a spus Pavelescu, sustinand ca Vasile Blaga este nu este persoana indicata pentru fotoliul de primar al Capitalei.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea