Social

#temperaturi in scadere #prognoza meteo #averse #ploi #frig

Ploile si frigul revin in forta. Vezi ce zone din tara vor fi afectate!

Inceputul acestei saptamani ne aduce doar o singura zi cu cer senin la nivelul intregii tari. De marti, ploile isi fac aparitia in majoritatea regiunilor Romaniei, influentand si evolutia temperaturilor la nivelul intregii tari.

Luni, vremea pastreaza caracteristicile ultimei zile din weekend: cer partial noros fara sanse de ploaie, cu temperaturi in usoara crestere, valorile termice inscriindu-se in intervalul 17-20 de grade Celsius.

Marti insa, ploile de toamna acopera jumatate din teritoriul Romaniei, Banatul, Transilvania si Moldova intrand direct in zona afectata de averse. Temperaturile inregistrate in aceste regiuni sunt in scadere: 16-17 grade Celsius. In restul tarii, cer partial noros si temperaturi de 22 de grade in Bucuresti si Dobrogea si 23 de grade in Oltenia.

Miercuri, vremea se raceste usor in jumatatea sudica a tarii, temperaturile coborand spre plafonul de 20 de grade Celsius, in timp ce, in regiunile afectate de ploi, valorile termice scad dramatic: 10 grade in Timisoara si in Cluj Napoca, 11 grade in Maramures si 16 grade Celsius in Suceava.

Sursa foto: timisoaraonline.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea